Op zondag 18 december is een prachtige winterwandeling te maken op landgoed t Hulsevoort. De afstand van de wandeling is 2 km en zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, buggy’s, kinderwagens en rolstoelen. Het traject voert door het bos en plantsoen, langs de speelheuvel en buitenschaakspel naar het paviljoen aan het water. Deze is open en geheel in kerstsfeer.

Als het weer het toelaat liggen de boten op het water, mooi versierd met kerstgroen. Voor de liefhebber is ook een ritje met de door pony’s getrokken koets mogelijk. Vanzelfsprekend is de koets ook volledig in kerstsfeer. Het geheel wordt opgeluisterd door midwinterhoorns die zich op het terrein zullen laten horen.

Voor de kinderen is er een mooie puzzeltocht en er zijn prijzen te winnen voor de goede oplossingen. De tocht begint om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. De gezellige landgoedwinkel zal u lokken met de heerlijke geur van versgebakken kniepertjes, koffie, thee of warme chocolademelk.

U wordt daarnaast van harte uitgenodigd om het kindercentrum Het Vlinderhofje en de zorgboerderij Kumufit te bezoeken. Een ideaal moment om kennis te maken met onze activiteiten op ’t Hulsevoort. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u onze activiteiten ook lezen op onze websites www.hulsevoort.nl en www.hetvlinderhofje.nl.

Wist u overigens dat het landgoed ’t Hulsevoort is opengesteld voor publiek?

Hopelijk mogen wij u 18 december verwelkomen.