Wanneer: In je eigen tijd, thuis achter je eigen computer. Waar: Landgoed 't Hulsevoort, Bruggertweg 2, Beltrum, 7156 NB Contact: Ben Wuring Contact email: admin@hulsevoort.nl Contact telefoon: 0648514356 Open vacatures: Onbeperkt

Voor het beheer en onderhoud van de websites https://hulsevoort.nl (deze) en https://hetvlinderhofje.nl zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met kennis van WordPress.

De insteek is om, indien gewenst, eerst samen het beheer en onderhoud uit te voeren en op een nader te bepalen tijdstip deze taak volledig over te nemen, in beginsel voor onbepaalde tijd. De activiteiten kunnen thuis worden uitgevoerd.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger? Neem dan alsjeblieft contact met mij op. Mocht je vragen hebben hoe e.e.a. in z’n werk gaat en/of wordt uitgevoerd, stel ze gerust en ik ga je het allemaal uitleggen.

Wanneer je besluit deze taak over te willen nemen, ga ik je natuurlijk gedetailleerd uitleggen over het hoe en wat en neem ruim de tijd om je op weg te helpen.

Alvast bedankt voor je belangstelling!

Belangstelling tonen voor deze vacature

Even geduld...
Bedankt voor het inschrijven! Je ontvangt snel een bestiging in de mail.
Het lijkt erop dat je al bent ingeschreven voor deze vacature.
Het spijt ons, maar we kunnen je niet meer inschrijven. Er zijn geen open plekken meer.
Vul alle velden in en zorg ervoor dat je e-mailadres geldig is.