Op donderdagavond 17 maart 2016 is een Spirituele avond gehouden onder leiding van Theo Wierdsma met het thema “Buitenaardse activiteiten”.

Theo Wierdsma is reeds vele jaren nauw betrokken geweest bij werkgroepen die zich bezig hielden met onderzoek naar channeling, dowsing, healing, frequentieanalyse, regressietherapie/hypnotherapie en ufo manifestaties.
Tevens onderzoekt hij en ontstoort hij woningen, o.a. op het gebied van aardstraling en elektrosmog. Een en ander gebeurt met behulp van geavanceerde apparatuur. Ook kan hij woningen energetisch reinigen.

Verder heeft hij in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar krachtplekken en leylijnen.
Zodoende kwam hij in aanraking met het fenomeen graancirkels.Tijdens deze spirituele avond zijn de volgende onderwerpen behandeld:

  • Graancirkels
  • “Orbs”
  • Ufo’s
  • Pyramiden
  • Krachtplekken
  • Paranormale verschijnselen

Het was een prachtige avond en een geweldige opkomst. De zaal was bijna te klein.

Theo begon zijn lezing over krachtplaatsen en graanvelden met een goede uitleg en bijzonder veel mooie foto’s.

In de pauze belde Radio 2 voor een live interview.
Theo is vol lof over onze krachtvelden en raadt iedereen aan ze te bezoeken en te ervaren.
(klik op de afbeelding om het interview te beluisteren)

Na de pauze zijn de Ufo’s aan de beurt. Hij heeft er zoveel gezien en kan daar interessant over vertellen. Hij is werkelijk overal geweest in de wereld. Zijn ervaringen en foto’s dragen bij tot een leerzame avond die duurde tot in de late uurtjes. Iedereen mocht gaan wanneer hij wilde maar iedereen bleef zitten. Tenslotte mochten nog wichelroede-staafjes geprobeerd worden en een steen uit een van de graancirkels gevoeld.

Al met al een zeer leerzame avond en na de belofte dat hij dit jaar nog eens terug komt voor een volgende lezing, gingen we uit elkaar.

Voor meer informatie zie de website van Theo Wierdsma: www.adapa.nl