Atlantis in de huidige tijd; verbinding tussen verleden en heden

Lezing ‘Atlantis in de huidige tijd’, verbinding tussen verleden en heden Wellicht heb je wel eens van ATLANTIS gehoord.  Een oud werelddeel…een oude beschaving met een hoger Bewustzijn, bijzondere wijsheden, krachten en een eigen taal. Een beschaving die ongeveer 12.000 jaar geleden om onduidelijke redenen is ondergegaan. Maar, volgens de mythen, heeft een deel van..

Lees verder

Geslaagde Verwendag voor vrouwen met kanker

Zondag 3 juni werd alweer voor de 13e keer de Verwendag voor vrouwen met kanker gehouden. Nadat de vrijwilligers hun gereserveerde plekken voor de behandelingen hadden opgezocht en ingericht, werden de gasten ontvangen met koffie/thee en een lekkere tompouce. Marian heette hen welkom en nadat een herdenkingskaars was aangestoken die de hele dag zou branden, werd met..

Lees verder

Buitenaards leven

Theo Wierdsma bezoekt reeds vele jaren de graancirkel formaties in Zuid -West Engeland. In dit gebied kwam hij ook in aanraking met UFO-activiteiten. Er lijkt een direct verband te zijn tussen beide fenomenen. Op foto en film heeft hij unieke gebeurtenissen vastgelegd. Via direct contact (close encounters), remote viewing, channeling en hypnose werd het beeld..

Lees verder

Spirituele lezing over Chakra’s, door Marja Huls

Chakra’s een bekende term! Maar wat zijn eigenlijk Chakra’s? In het Vissentijdperk had de mens zeven chakra’s. Nu in het Aquarius-tijdperk krijgt de mens het vermogen om zijn/haar 13 chakra’s te ontwikkelen als hij/zij wil groeien in Bewustzijn naar het Hogere. In deze lezing wordt de ontwikkeling geschetst van de gang van de aardemens naar..

Lees verder

Pendelavond op Landgoed ’t Hulsevoort

Deze donderdag, 23 november, belooft weer een interessante avond te worden. Wie meer wil weten over pendelen of verdieping zoekt, is welkom. Maar ook voor degene die al kan pendelen wordt het een leerzame avond. Wat is pendelen Een pendel (vaak een druppelvormig metalen of kristallen voorwerp aan een draadje of kettinkje) kun je gebruiken om je levensvragen..

Lees verder

Lezing over Bruno Gröning

Graag nodig ik u uit voor de informatieve lezing over Bruno Gröning “Een nieuwe weg naar gezondheid van lichaam en ziel”. Bruno Gröning (Gdańsk, 30 mei 1906 – Parijs, 26 januari 1959) was een Duits gebedsgenezer die geboren werd in de toenmalige Duitse stad Danzig. In Duitsland was hij een fenomeen. Alleen al door zijn aanwezigheid en door te spreken genazen mensen. Dit gebeurde niet alleen in zijn..

Lees verder

Spirituele kant van zonsverduistering

De totale zonsverduistering van 21 augustus, zoals deze was te zien was in Amerika, was kosmisch gezien een opschudding om het oude los te laten, zodat het ‘gereset’ kan worden. De gevolgen zijn merkbaar in alles om ons heen, bijvoorbeeld in de natuur, in de maatschappij en in de politiek. De opschudding is ook merkbaar in ons dagelijks leven..

Lees verder

Geneeskrachtige voeding

Op 15 juni a.s. komt Heleen Parre naar ’t Hulsevoort in Beltrum om een lezing te verzorgen. Haar verhaal gaat over geneeskrachtige voeding met de daarbij behorende energie, die daaruit voort kan stromen. Heleen laat ons dat ervaren tijdens deze lezing; “we hebben allemaal wel een keer te maken met een ziekte. Dat kan een..

Lees verder