Op donderdagavond 20 april is er vanaf 19.30 uur op Landgoed ’t Hulsevoort te Beltrum een informatieve avond en workshop m.b.t. bewuster en gezonder eten en drinken.

Er komen die avond verschillende onderwerpen ter sprake. Zo gaat het o.a. over het energetiseren van water, voedsel en consumpties en het neutraliseren van de schadelijke stoffen die in daar in zitten. Ook gaat het over het neutraliseren van schadelijke frequenties, wat daar de gevolgen van zijn en wat men er tegen doen kan.

Herman Smeenk en Tonny Stoverink zullen u aan de hand van alledaagse voorbeelden van voedsel en consumpties laten zien welke producten wel of niet bij uw metabolisme passen en of ze wel of niet goed zijn voor u. Door een pendel en/of biotensor te gebruiken kunt u ter plekke zelf snel en eenvoudig controleren hoe dit ook voor u werkt. Zij verzoeken u om een monster mee te nemen van het water dat u zoal dagelijks drinkt en enkele voedingsproducten waarvan u denkt dat die gezond zijn voor u.

Herman en Tonny hebben verschillende systemen ontwikkeld die elk hun eigen doel en werking hebben om bij te dragen aan de gezondheid van de mens. Het uitgangspunt is om preventief aan uw gezondheid te werken. Zo gaat het bijvoorbeeld over stofwisseling, immuunsysteem, pH-waardes, energetische waardes, elektromagnetische straling (electrosmog), omzetting van anionen naar kationen in het menselijk lichaam, antioxidatie-waardes en bestrijding van vrije radicalen.

Het zal een zeer interessante en informatieve avond worden, ook voor mensen die denken gezond te leven. Herman en Tonny denken dat u na deze avond een andere kijk op water, voedsel en consumpties heeft dan nu het geval is.

Wilt u zo vriendelijk zijn en u van te voren aan te melden. Dit kan door even een mailtje te sturen naar:  kleingebbinck.m@gmail.com en door te geven met hoeveel personen u komt.

Voor het gebruik van de ruimte en koffie en thee wordt u een bijdrage gevraagd van € 5 per persoon.
Bij interesse is het mogelijk die avond de gebruikte systemen aan te schaffen.