Lezing ‘Atlantis in de huidige tijd’, verbinding tussen verleden en heden

Wellicht heb je wel eens van ATLANTIS gehoord.  Een oud werelddeel…een oude beschaving met een hoger Bewustzijn, bijzondere wijsheden, krachten en een eigen taal. Een beschaving die ongeveer 12.000 jaar geleden om onduidelijke redenen is ondergegaan. Maar, volgens de mythen, heeft een deel van deze beschaving zich, na deze ondergang, verspreid  over diverse werelddelen en daar verder geleefd, wat herkenbaar zou zijn aan bouwwerken, tempels en piramiden die mogelijk uit deze tijd stammen. Of die de nazaten van deze beschaving gebouwd hebben.

Wat is de samenhang tussen het Oude Atlantis en de huidige tijd? Hoe vinden we een weg in de veranderingen en de nieuwe tijdspanne?

In 2002 heeft Yvonne in Santorini, wat mogelijk een deel van het oude Atlantis is, voor het eerst “contact mogen leggen” met de oude Atlantis beschaving en kreeg van hen onder andere het volgende in gechannelde boodschap.

  • Degenen die de rampspoed overleefden zijn weggetrokken maar hebben de hogere telepathische vorm met de nieuw geïncarneerde zielen behouden zodat er een kosmische helderwetendheid is ontstaan die gestand werd gehouden gedurende de vele duizenden jaren.
  • Welke plaatsen deze incarnaties plaatsgevonden hebben, zijn de diepste acupunctuurpunten van de aarde die de hoogste kosmische verbinding met het “Al wat is” en andere hogere kosmische stelsels hebben gehad.

Yvonne heeft ook om die reden de afgelopen 15 jaar een aantal  landen bezocht die voor haar duidelijk een deel “kunnen” zijn van het oude Atlantis. Op die plaatsen wordt zij “geleid” naar plekken waar letterlijk “tekens” voor haar weggelegd zijn en die voor haar een bevestiging zijn.  Yvonne is hoogsensitief en heeft tijdens haar reizen, vanuit die gevoeligheid, dus ook meerdere ervaringen kunnen waar-nemen.

In deze lezing wordt uitgebreider ingegaan op haar (mediamieke) ervaringen, de bezoeken aan de krachtplekken, de tempels en bouwwerken die zij bezocht heeft en natuurlijk “de tekens” van Atlantis . Zij zal ook een aantal “ontvangen tekens” en krachtobjecten meenemen naar de lezing, zodat het nog beeldender wordt.

Ook zullen, vanuit haar ervaringen in haar eigen praktijk, hoog gevoeligheid, hoger bewustzijn of andere fenomenen die duiden op een hogere wijsheid, door deze lezing heen verweven zijn.

Yvonne (1957) heeft sinds 2000 een praktijk voor Psychotherapie, Coaching, Systemisch werk,  Homeopathie en N

atuurgeneeskunde. Zij is aangesloten bij diverse Beroepsverenigingen.

Yvonne “mag” haar mediamieke gaven (helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderwetend)  op diverse wijzen gebruiken. Zij mag sinds 2002 gechannelde boodschappen (doorgevingen)  ontvangen over vele aardse en kosmische onderwerpen. (Zo ook dus over de mystiek van Atlantis.)  Zij ontvangt inzichtkaartjes. (en zij maakt ook in haar consulten gebruik van deze mediamieke gaven.)

Tevens is Yvonne sinds 2004 verbonden aan het Nederlands Graancirkel Onderzoek Team.

Yvonne van Steen

ZIJN(s) In-Zicht: Praktijk voor oa. Psychotherapie, Natuurgeneeskunde en Spirituele Begeleiding.

praktijkrayvar@hotmail.com

06-28120057


Kosten: € 10,- pp, koffie en thee gratis